Goodlife Akademijos fotosesija

Kelių dienų intensyvaus darbo Spring studijoje, kartu su mūsų draugais sporto klubu šeimai Goodlife bei VATA studio rezultatai – trenerių nuotraukos jau startavusiam Goodlife Akademijos projektui. Kaip visad buvo linksma ir smagu, nors ir nekasdien tenka 14h praleisti studijoje fotografuojant:)

Apie Goodlife akademiją:

Lietuvoje startavo unikalus geram gyvenimui skirtas projektas – GOODLIFE Akademija. Tai pirmasis tokio pobūdžio internetinis portalas, kuriame net dvidešimties sporto trenerių, kinezeterapeutų ir sveikatingumo specialistų komanda rašys straipsnius sveikatingumo temomis ir nemokamai konsultuos norinčius pradėti sportuoti.

Naujas tinklaraštis skleis sveiko sporto filosofiją. Sustiprėti ir gerai jaustis galima ne vien kilnojant svarmenis, bet atliekant treniruotes specialių diržų ar virvių pagalba. Specialistai dalinsis savo asmenine patirtimi susijusia su sveikata, treniruotėmis sporto salėje, taisyklinga mityba ar aktyviu laisvalaikiu.

GOODLIFE Akademija reguliariai talpins filmuotą medžiagą iš treniruočių, įkels nuotraukas ir straipsnius. „Tam, kad žmonėms būtų maksimaliai naudinga ir įdomu, stengiamės filmuoti treniruotes, kaip taisyklingai atlikti vieną ar kitą pratimą. Mus vienijantis sporto klubas „GoodLife“ yra Vilniuje, tačiau tikimės aprėpti visus sportu besidominčius žmones, ypač tuos, kurie nesinaudojo sporto klubų paslaugomis, tačiau mielai sportuoja namuose ar bėgioja parke“, – pasakoja akademijos vadovas Donatas Klimašauskas. Anot akademijos vadovo, tinklaraščio dėka žmonės pajus, kad sportuoti gali visi, kas nori. Specialistų komanda nemokamai konsultuos ir padės pasirinkti teisingą treniruočių programą.

„GoodLife Akademijos“ skaitytojai susipažins su esminiais dalykais, pavyzdžiui, kodėl reikia pusryčiauti arba kaip taisyklingai apšilti prieš treniruotę. „Tokie, iš pažiūros smulkūs dalykai padeda gyventi geriau arba atvirkščiai – jaustis blogai. Mūsų tikslas, kad žmonės pradėtų sportuoti vos tik pabudę, vedžiodami šunį arba darytų minimalią mankštą darbe, kai atrodo jėgų nebėra. Atėję į sporto klubą ir nežinantys nuo ko pradėti, sužinos kaip tai daryti. O tie, kurie sporto klubus aplenkia ir treniruojasi savarankiškai, galės įsitikinti tai daro gerai ar ne“, – projekto tikslus pristato vienas iš asmeninių trenerių D. Klimašauskas.

Tinklaraščio konsultantai yra nuolatiniai sporto klubo darbuotojai. Vieni stažavosi JAV, kiti baigę kineziterapijos mokslus, treti tarnavo Lietuvos kariuomenėje ar be perstojo yra nubėgę šimtą kilometrų. Profesionalai dalinsis tiek elementariais patarimais, tiek kvies į bendras treniruotes sporto klube ar, pavyzdžiui, Vingio parke.

Leave a Reply