Šeimos fotosesija jūsų namuose

seimos-blog-post

Darbai, darželiai, mokyklos, būreliai, sportas, buitis – net nepajuntame, kaip šiame uždarame rate lekia mūsų dienos, savaitės, mėnesiai… Kviečiame jus nors trumpam stabtelėti ir iš naujo patirti buvimo su savo šeima džiaugsmą. Be jokio skubėjimo ir įtampos praleiskite pusdienį su savo artimiausiais ir mylimiausiais žmonėmis, aplinkoje, kurioje jaučiatės laisvai ir saugiai – savo namuose.
Pamirškite blykstes, dirbtines šypsenas ir pozavimą. Atsipalaiduokite. Mėgaukitės savo pažįstama ir jaukia namų aplinka ir leiskite įvykiams klostytis natūraliai. Taip patirsite natūralias ir autentiškas akimirkas, mes sukursime vertingas nuotraukas. Tokias, prie kurių vis norėsis grįžti, jomis dalintis ir džiaugtis!

Prieš fotografuojant:
Visuomet susitinkame iš anksto, mums svarbu žinoti su kuo praleisime darbinį pusdienį, aptariame poreikius, pageidavimus ir visas kitas detales. Pasirašome fotografavimo sutartį.

Fotosesija:
Kiekviena šeima yra skirtinga, tad ir mūsų fotografavimui skiriamas laikas yra orientacinio pobūdžio. Fotosesija gali užtrukti ir 2 ir 4 val – mums svarbiausia – geras galutinis rezultatas.

Įkainis:
Fotografavimo kaina: 290€. Į šią sumą įeina: 2 fotografų darbas, nuotraukų paruošimas, bei jų talpinimas privačioje galerijoje cloud’e. Paprastai sutartyje numatome 30-ties nuotraukų minimumą apsidraudimui, tačiau įprastai paruošiame daugiau nei 50 nuotraukų.

Daugiau šeimos istorijų rasite čia.

Susisiekite su mumis:

+37060330559 Gedas

+37063896941 Lena

info@goodlife.lt